Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 5000 rsd

ČITAČ PAMETNIH KARTICA ACS ACR39U-NF

*ACR39U-NF PocketMate čitač pametnih kartica, veličine USB stika je Mobilni čitač kartica koji se samo jednim pokretom pretvara u čitac pametnih kartica konvencionalnog formata. Sa svojim MicroUSB OTG interfejsom, uređaj podržava većinu pametnih telefona i tableta. Mobilni čitač kartica je kompatabilan sa većinom mobilnih telefona i tableta koji su na Android platformi (verzija 3.1 i novija). Pored toga može se koristiti i sa drugim operativinim sistemima kao sto su Windows, Linux i Mac zbog svoje PC/SC i CCID kompatabilnosti.
*Može bezbedno pokrenuti transakciju koja koristi konvencionalne pametne kartice. Mobini čitač lične karte ACR39U-NF PocketMate podržava ISO 7816 klase A, B i C pametnih kartica (5B, 3B, i 1.8B), mikroprocesorske kartice sa T=0 i T=1 protokolom i obične memorijske kartice. Ima brzinu čitanja i pisanja do 344 kb/s.
*Mobilni čitač kartica ACR39U-NF se pokazao kao moćan čitac pametnih kartica, jer poseduje jezgro modela ACR38, za koji se dokazalo da podržava zahtevne aplikacije na bazi pametnih kartica. Uredjaj ima moderan i funkcionalan dizajn koji je izuzedno pogodan za one koji imaju potrebu da izvrše transakcije na putu.
*ACR39U-NF – uparen sa Android uređajem, može da očita ličnu kartu. Izuzetno zgodan saputnik svakoga ko radi na terenu.
*Garancija do 03.09.2023 godine

2.500,00 rsd

Nema na zalihama